Relaterat innehåll

Avgifter

Att skaffa ett bibliotekskonto och lånekort är gratis. Men om du inte lämnar tillbaka det du lånat i tid, tar biblioteket ut en avgift. Detsamma gäller om du tappar bort eller råkar ta sönder något du lånat.
Avgifter

Bibliotekskonto och lånekort

Ett bibliotekskonto för fyra bibliotek, Karlshamn, Olofström, Ronneby och Sölvesborg. Med ett bibliotekskonto kan du låna böcker, logga in på mina sidor och ta del av våra digitala tjänster. Bibliotekskontot är kopplat till ditt personnummer. När du skriver under avtalet på biblioteket erbjuds du även ett lånekort.
Bibliotekskonto och lånekort

Lämna förslag och synpunkter

Din röst är viktigt. Vi strävar alltid efter att utveckla biblioteken och vi vill gärna höra om dina behov och önskemål. Har du tankar och idéer som du tror skulle kunna göra biblioteket bättre tar vi gärna emot dessa. 
Förslag och synpunkter

Låneregler och lånetider

Du som vill använda alla bibliotekets tjänster skriver under ett avtal och godkänner då våra låneregler. När du skrivit under avtalet får du ett bibliotekskonto och lånekort. På den här sidan hittar du information om våra låneregler, lånetider och vad som gäller vid omlån.
Låneregler och lånetider

Språk